Pokiaľ máte záujem o kurz, napíšte nám. 
Ponúkame individuálne kurzy
.
KEDY: Čas podľa dohody  (aj cez víkend,  trvanie kurzu cca 90 min)
KDE: u Vás doma
CENA: 30 €
KONTAKT:  info@kvaskovychlebik.sk
LEKTORKA: Ing. Jana Macíková
WEB: kvaskovychlebik.sk,
FBJana Macikova

Praktická ukážka praktická ukážka pečenia kváskového chleba, príprava cesta, proces kysnutia, recept, kvások, múka kváskového ražného chleba 450g, príprava cesta a proces kysnutia.

CIEĽ KURZU: 
– naučiť sa celý postup prípravy a pečenia kváskového ražného chlebíka a vzbudiť záujem o kváskové pečenie.
  vysvetlenie postupu ako upiecť ražný kváskový chlieb,
  ako sa starať o kvások
–  praktická ukážka pečenia kváskového chleba, príprava cesta, proces kysnutia

ODNESIETE SI: – ražný kvások – recept – cesto na bochník 450g, ktoré si počas kurzu pripravíte a doma upečiete.

DOSTANETE INFORMÁCIE O: múka, kvások (čo je kvások, ako sa oň starať), rozkvas, fermentácia, autolýza, kysnutie, načasovanie pečenia.

ČO SI TREBA PRIPRAVIŤ:  zásteru – ošatku (misu na prípravu cesta) – kuchynskú utierku, varešku na miešanie, váhu.

Ing. Jana Macíková
Žijem v Lamači, pečiem výborný kváskový chleba 3. rok.

Zúčastnila som sa kurzu a to ma nadchlo. Naučila som piecť chleba blízke okolie a vo voľnom čase robím individuálne kurzy.